ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



kem saujana asahan melaka

hello~ assalamualaikum .hai pembaca setia. amboi? setiakah anda kepada blog ini? ada aku kesah? memang aku tahu memang ada orang buka blog ni setiap hari. sebab aku selalu view kat stat blog ni. hehe. secret admire hekk. eh dah terperasan pula...


hari pertama , haha aku bawa beg besar yang bawa pergi airport punya .DELSEY lagi..kau hadoO?. al maklumlah~ ecececeh blagak lak. haha cikgu kata "farah awak nak pergi haji ke?" "farah awak nak balik kampung ke" hahaha mana lah aku tahu ta pernah dibuat orang pergi kem bawa bagasi. ni lah first time dalam seumur hidup aku pergi kem. macam macam pengalaman yang aku dapat. haha ada pengalaman kelakar nak  gila, pengalaman seram, pengalaman penat giloo & macam-2 lah.


hari pertama
sampai je area kem tu, kitaorang diberi suprise!! omg~ hahah tahu apa surprise dia? kena jalan kaki 5 batu. memang nak tercabut kaki. haha. superb.. then sampai kem kena pasang khemah. woah. kiteorang ,orang first siap pasang khemah..! hebat kan2?   yang syok nya malam tu kami kena denda. haha ni semua sebab URUSETIA yang tak setia. kurang asam betul. dia kata kena kumpul pkl 7pm. aku siap semua pkl 6.40pm. tak alih alih masa kitaorang sampai tempat berkumpul, semua orang bagi TEPUKKAN KOMANDER! ahh bullshit btul. bengang sey kena diri depan budak2 ni. padahal yang betulnya kena kumpul 6.30pm. spoil!


hari kedua
haha okay harini hari kelakar. lepas makan tengah hari cikgu suruh berkumpul kat blok pentadbiran ,kiteorang  malas balik kat tapak kem, fatin jalan menonong je. aku jalan dengan faz. then kitaorang duduk . fatin gi turun bawah then masa naik tangga last tu fatin jatuh tertiarap. haha! adoy kau jadi superwomen pulak eh kat sini. yang best nye anep kata "pandai kak fatin cover" then fatin g toilet. then kitaorang semua naik & berkumpul kat atas.
malam tu buat solo drop. mak aih. masuk hutan. gilo betul. keyword kat dalam hutan tu "utusan benar!!"
hehe~ best jugak lah kat dalam hutan tu sampai 2.30 am.


hari ketiga.
tressure hunt.oho. kiteorang number 1 sampai tapak perjumpaan tu. then bila semua dah berkumpul, kitaorang kena dirikan tiang untung naikkan bendera negaraku & nyanyi kan sekali. MEMANG mencabar gila time ni. susah woh~
blablabla & sepanjang kem ni hujan waktu subuh and panas terik sepanjang tengah hari & akibatnya semua pelajar mukanya menjadi gelap. memang berbelang muka bila bukak tudung. huihH~
dah lah penat. nak study add math pulak. kboiI~ wasalam