ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



aku.....

aku menangis dah? huh. asal aku tak kuat? mesti kau tengah ketawakan aku kan? memang! memang aku tak kuat.! kau puas hati? tapi aku try tak cari kau, aku tak nak dengan kau lagi.. selalu kau buat aku sakit hati. then kau minta maaf. kau pikir aku ni patung kau ke? bila aku maki kau, kau tanya kenapa aku maki kau. salah kau pun kau tak sedar. kau tak pernah nak cuba faham keadaan aku yang nak SPM. akhirnya aku putuskan hubungan kita yang selama 9bulan 5 hari . sumpah aku kecewa dengan sikap kau. kau seolah-olah membiarkan &relakan aku pergi. sebab itu aku gagah kan diri aku untuk tinggalkan kau . aku harap kau bahagia dengan perempuan yang kau cerita kat aku haritu. kau jangan buat dia,mcam yg kau dah buat kat aku. aku tahu kau memang baik. cuma aku tak layak untuk kau. sumpah aku kata kau lelaki yang baik sepanjang aku dengan kau .mungkin kita tidak saling menghargai sebab itu jadi macam ni. aku tak larat nak taip panjang2 . aku tahu kau tak sedih. mungkin kau dah lupakan aku. aku akan block number phone kau dripd phone aku, kau jangan call and message aku lagi. terima kasih atas kenangan yang sangat indah yang pernah engkau bagi pada aku. aku percaya nanti kau akan jumpa pengganti yang layak untuk kau. kau jaga diri. aku sayang kau tapi aku tak cintakan kau lagi .jaga diri. aku tahu kau demam.  wasalam .