ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



tak suka~

huh. benci ! sakit hati! segalanya kalau boleh aku nak sebut..
aku sakit hati
aku benci
aku arghH! aku benci kau !
kau buat bodo je bila aku call kau tadi..kau busy dengan kawan2 kau!
kenapa kau da berubah?
sekarang ni bila aku call kau, susah nak angkat.
kau tak macam dulu.
kau cepat merajuk sekarang ni.
kau kadang2 mcam tak peduli pun kat aku..
memang kau tak perasan.. tapi aku perasan.. aku malas nak cakap.
bila aku cakap, kau kata aku bebel.
bila aku cakap lagi, aku akan maki kau..
kau tak suka aku maki kau kan.. sebab tu aku malas nk luah kat kau..
kau tak pernah nak cuba paham aku.
kau suka buat aku marah. bila aku marah kau, kau kata aku macam2.
aku tak paham dengan kau. malam ni aku off phone aku.
aku tahu kau takkan cari aku. ..
biarlah aku tidur tanpa dengar suara kau malam ni.
sikap kau tadi memang menyakitkan hati,
tadi aku call nk cakap nnt kita webcam, tp kau buat aku macam sampah tadi.
kau main letak je phone.
kau pikir aku tade perasaan ke?!!
aku benci kau!
then bila aku dengar lagu RINDU TERLARANG, kau kata aku ingat FANDY. tak paham aku dengan kau.
aku penat . dah lah dari malam tadi aku tak sihat,
tengahhari tadi aku muntah. sampai sekarang aku pening lagi.
kau tambah pening aku lagi.
huh~~~~~~~~~~~~~~~~~~