ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



hari guru

tanggal 16 mei merupakan sebuah tarikh keramat bagi insan yang bergelar guru. aku ditugaskan untuk mengedali kan majlis hari guru bersama seorang lelaki.kira berpasangan. ni kira sejarah lah sebab sebelum ni majlis hari guru dikendalikan oleh guru2 sekolah tu. okay perasaan haruslah berdebar+ takut kan.. yelah walau pun aku selalu handle perhimpunan rasmi, tapi aku tetap nervous.tapi aku tabik kat aniff (pasangan pengacara aku) dia baru first time jadi pengacara majlis and pagi itu baru aku siap skrip,dia tak tergagap pun.. bagus :) tapi ada waktu tu aku jadi stress sangat sebab ramai berkumpul kat area tempat aku duduk. ni muke stress aku dan aniff  buat muke poyos dye. muehehe~. bhahaa
dalam time tu sempat lagi bergambar .. hahaha dia orang yang nak snap.. kui3 

 time ni dah boleh senyum sebab dah aman sikit heheh~