ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>




assalamulaikum. uwaaaarghh~  dalam minggu ini dua kali aku tak pergi sekolah... first hari isnin sebab tiada exam. then harini,(rabu) pun tak pergi  sebab hari ini diaorang exam ekonomi asas and kedua dua hari ni aku bangun lewat. hari isnin pkl 11.30 am. harini aku bgun 12.30 am ahaha best taw. muehehe... apa macam senang kah exam?muehehehe aku dah habis exam dah.. wahahaha~ best gila bila dah habis exam.. tapi! jangan bersenang-senang dulu.. masih ada 2 exam yang akan aku tempuhi. wargh! aku kena tempuh trial spm and SPM!! warghH! seram kowt? memang seram. SPM ni lah penentu masa hadapan aku . aku takut kalau tak berjaya.. tapi aku sedikit malas. aku rasa exam penilaian koku 2  ni aku rasa aq jawab teruk gila kot? aku takut.~yang aku tahu keputusan aku sekarang ni sejarah dengan akaun. sejarah aku statik seyh! mse pk1 60. pk2 pn 60.. hehe~ akaun aku jatuh. utk pkl 1 aku 90.pk2 40. hahhaaha kau ade? uwaaa.. xpe2.. as long lulus lagi. zzzzzzzz