ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



AKU DAH CUBA.. TAPI..

sejak hubungan couple aku cecah 7 bulan haritu (25.mei)aku try untuk berubah sebab dia dah berapa kali cakap kat aku yang dia teringin nak tengok aku tak mencarut kat dia. aku dah cuba.. aku try.. tapi kenapa aku rasa gagal.. tadi aku hampir mencarut.. tapi aku pendam.. bila aku pendam aku sakit hati and terus menangis.. sebab aku geram .. geram dia asyik tengok video lagu lelaki cadangan. dia kata macam muka ex dia. agak2 lah nak cakap macam tu.. bila dia cakap macam tu aku bengang ah kan.. sakit gila hati. then dia boleh pulak tengok ulang2.. kalau korang , aku rasa korang pun sakit hati.. then kawan aku call.. dia badmood dengan aku.. dia tak pikir aku punya badmood kat dia lak kan> dia yang tanak dengar aku mencarut. bila aku diam, dia bising2 kat aku. bila aku marah, dia tinggikan suara or buat ttaw. aku cuba untuk berubah untuk dia.. dia nampak tak.. aku dah lah esok nak exam math esok.. + aku demam.. badan aku panas gila.. dia boleh rosakkan mood aku.. :( sedih.. aku nak nanges kat someone. :(