ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



story

hai assalamualaikum. aku harap korang semua sihat-sihat belaka.. sebab aku semakin lama semakin sihat.. haha..ini semua atas pengaruh mc donald.. boleh dikatakan setiap hari aku makan mc donald .. aku kan anak boss so aku delivery..http://www.smileycodes.info wahahaa.. okay cukup bergurau. pertama sekali aku nak cerita pasal hari isnin apa yang berlaku pada diri aku.

hari isnin ,pukul 5,10 ptg,tusyen akaun.

aku tahu dah lewat tapi akibat kehausan aku pun berlari nak turun tangga ..tak alih2 CIKGU AKU DAH SAMPAI.. cikgu akaun lah kan..dia lelaki dan bujang ..* dia bakal berkahwin bulan disember..insya-allah. cikgu tanya aku.. "farah, kawan2 yang lain dah smpai ke blum." aku pun jawab"noya dgn anis je..saya nk turun kejap nk beli air." tak alih2.. aku jatuh terduduk.http://www.smileycodes.info. maklumlah.. aku pakai kasut tumit tinggi.. aku tak reti sangat pakai kasut flat. ohh memang seronok kan.. cikgu toleh kat aku dia senyum ..dia kata "itu lah lain kali turun baca bismillah." hahaha gila lah..aku bengang tak terkata.. then cikgu boleh lak pergi cerita kat anis dengan noya. ish.. malu2..aku masuk kelas terus minum...http://www.smileycodes.info time belajar kan..aku tk boleh pandang muka cikgu sebab tengok muka dia, aku ingat yang aku terjatuh..hahaha!! seriously kelakar okay.

hari selasa *hari ini.

aku rasa hari ini hari paling gila. http://www.smileycodes.infotahu kenapa? seharian tak masuk kelas.. ehh tipu sangat.. aku dengan fatin masuk waktu pertama dan kedua sahaja iaitu waktu bahasa melayu. sebab? aku dgn dia pergi berlatih pantun. maklumlah esok nak bertanding.. start pantun tu daripada pukul 9.15-3.00 petang.. waktu rehat cikgu bagi pergi rehat. then pkl 12.30-1.00 cikgu bagi rehat, tapi kau tahu apa aku buat? aku TIDUR! hahaa.. dalam bilik tayang memang best tidur.. aman sentosa aku kat sana.. sebab budak2 pantun memang berlatih kat dalam bilik tayang.. hehe. then petang tadi aku tak pergi tusyen english sebab kepala aku nak pecah..http://www.smileycodes.info sakit sangat+ pening.
waktu dalam pukul 2.30 faiqah menangis sebab kena marah dengan bapak dia. haha ..sobs3..


ohh lagi satu cerita sensasi..my darling cakap dekat aku, aku ni kalau update blog pasal dia, mesti keburukan dia.. haha.. kesian kan dia? aku kerja buli dia. dia comel sangat tu yang aku geram. tapi aku selalu marah -marah diahttp://www.smileycodes.info.. sedangkan dia terlalu baik untuk aku.. *eleleh jiwang pulak si faraah hani niii... geli-geli~ ni pix bawah ni yang dia hantar kat aku masa tarikh genap 6 bulan kite org couple...(25-9-2011)aku buat screen capture guna phone aku . okay phone aku canggih..hahaha jangan muntah darah okay? hahah jelous lak korang...~http://www.smileycodes.info


hahaahaha jiwang kan? sedih gila bila aku baca malam tu.. seriously..aku sedar aku selalu buat dia marah.http://www.smileycodes.info.tapi seriously .. aku TABIK dia.. dia seorang PENYABAR...http://www.smileycodes.info dan apa yang aku suka tentang dia? dia tak matang macam aku. hahah! kelakar kan..umur dia dah 20 dah.. dan aku 17. tak matang...!

itu sahaja lah aku nak story kali ini.. ada masa nanti aku update lagi okay? bye2 wasalam~http://www.smileycodes.info