ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



OHH TIDAK PERCAYA~

okay.. assalamualaikum..~!! haha okay. jangan gelak. serious sikit. hehe tak boleh serious lah aku ni. omg..keputusan pk 1 !!

aku dapat number 2~! dan seperti biasa Najmi iaitu ketua kelas kitaorang dapat number 1. Pandaikan dia? walaupun selalu busy tapi tetap pandai kagum nya aku dengan dia... dari tahun lepas dia number 1 & aku no 2. kemah keming ~ haha paham tak maksud tu? orang terengganu jeh tahu maksud tu.haha! aku suka dapat no 2 sebab papa aku bagi duit3..haha. itu yang best. and then aku akan beli mcdonald hari2 sampai jadi gemuk macam sekarang ni lah haha~

pagi tadi punya episod:
aaaaaa aku malu gila .. panas muka aku .. aku bengang masa aku call dia tadi dia tanya aku. aku ke yang jogging tadi ~ arghH~.. akmal nampak aku gi jogging kat taman rekreasi.. walaoweyh! aku bengang gila .. serious aku tak nampak dia yang main bola kat tepi tu. haish.. bengang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!