ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



kalah menang adat pertandingan :)

okay harini kami mewakili sekolah dalam permainan bola jaring. pagi itu memang berdebar -debar gila. seriously. takut sangat.http://www.smileycodes.info okay blablabla.. first game kami kalah teruk ..SMV memang hebat sangat.. 11-1 kowt?hahaa teruk gila kn?then second game sekolah aku lawan dengan sekolah SMK AHMAD ARSHAD ,kitaorang menang dengan mata 5-2 kalau tak silap?http://www.smileycodes.info sorry klau silap. Masa aku nak sambut bola, gk pihak lawan ni TERpijak kaki aku.. perghh memang sakit gila.http://www.smileycodes.info. aku rasa nak melalak kat situ jugak. then third game dengan SERI JEMENTAH. mak aihh.. part ni memang seram gila. hahaha GS dia macam gergasi..http://www.smileycodes.info takut aku tengok.. besar+tinggi seyh.. perghh markah dia orang brape aku pun tak ingat (MALAS NAK INGAT SEBAB DAH KALAH) . http://www.smileycodes.infoSO.. akibat daripada itu..kami tak layak masuk suku akhir sebab dalam group B kami dapat tempat ketiga..http://www.smileycodes.info :( dia nak johan & naib johan.tapi memang sayang .. banyak bola patutnya boleh dapat.. aku tak lompat untuk tangkap bola, bola diaorang terlepas & macam2 lagi lah.. nak buat macam mana.. semua nervous kowt.. aku seriously nervous gila.haisz. sedih + frust jugak lah.http://www.smileycodes.info~ wuuu~ punya lah frust then aku call "UNCLE"aku.. hahaa siapa uncle aku?http://www.smileycodes.info MCDONALD.mama aku kata, mcdonald tu memang pakcik aku..HAHAHA! muka aku memang wajib beli tu tiap2 minggu.. boleh dikatakan mcdonald tu makanan utama aku.. nak makan je order delivery smpai rumah.. duit kena ada.. haha pernah sekali main order je.. tengok2 duit tiada. http://www.smileycodes.infogelabah punya pasal cari dalam tabung. rupa2nya duit dalam kocek seluar. haish. okay stop pasal mcd. akibat frust itu, lpas aku makan aku tidur dengan jersy bola jaring tu jugak. busuk?http://www.smileycodes.info tak ! aku wangi.. kau cakap busuk sebab diri kau yang busuk. haha.. okay guraw..jangan marah.

* okay ni muka kami selepas kalah.. chill je kan? * pakwe aku & faraha same jeh. panggil kami hitam arghh~ kasi tumbuk mereka punya muka~