ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



bukan masalah kau

aku tak paham kenpa kau boleh buat macam tu. kau tak payah nak call aku banyak2 kali dan message2 aku.. aku bosan. perangai kau sama macam dulu. tapi kali ini kau guna nama cousin kau kan? haha seronok kan? aku memang suka dengan cara kau.. kalau cousin kau nak sangat betina sundal tu, apa hal kau sibuk pakai facebook kau lagi! pergi mati lah dengan kata2 kau.. kau jangan cakap cousin kau yang taip or pakai facebook kau tanpa pengetahuan kau. kalau kau nak sangat betina yang sundal2 tu kau pergi dari hidup aku. serious aku cakap.. lama2 aku boleh hidup tanpa kau. sumpah aku kata kau memang cari pasal.dulu dengan natang mane tah. sekarang ni dgn natang ni. elok sangat doh. kalau aku chat dalam facebook dengan kawan aku pun kau marah kan? apa hal aku tak boleh marah kau bila kau chat perempuan macam tu? its bad! sial! semua sial! aku benci kau!