ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



betul-2 buat aku stress..

arghh!assalamualaikum!
aku hari ini nak cerita pasal bad mood aku.seriously aku benci hari ini.. memang macam %^&*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

firstly aku bosan.practice bola jaring drpd bulan 1 smpai skrg asyik2 balingan3~ bosan! then tadi tetiba tah apa angin cikgu suruh aku jadi GA. *goal attact. mana lah aku tahu!!! then dia bising2 aku salah itu salah ini.. then aku cakap kat cikgu yang aku ni GS!* goal shooter ..cikgu terus suruh aku pergi kat tempat GS. then aku tengok dah 4.55pm. aku patut balik 4.45 pm sebab ada tusyen. cikgu tak lepaskan.. aku tengok pukul 5 , hati aku lagi tak tentu ..balingan aku, cara aku mintak bola semua terabur..dan CIKGU MEMBEBEL!!!!!!!!!!!!!!!!!! hilang mood aku.. ikutkan hati MALAS NAK MASUK BOLA JARING! BOSAN GILA!!

SECOND: kena bebel dengan abah aku. huH! sebab aku selalu balik awal.. dia puas cari aku tapi tak jumpa.. dia panik gila * biasa lah anak kesayangan kan.haha then aku call dia aku kata kat kantin, dia bebel. blablablabla.~ sampai aku tiada mood nak belajar waktu tusyen..

NEXT: mama beli mcdonald my favorite aku ..hahaha aku beli DOUBLE CHICKEN MC DULUXE. wakakaka kenyang sangat2.. sampai nak muntah jehh~ haha

PALING2 MEROSAKKAN MOOD AKU IALAH........... SI SIAL2 SEMUA.



KEBABIAN KAN DIAORANG?SIAL. MEROSAKKAN MOOD AKU.. BAGUS SANGAT. ELOK AKU TAK SUKA CARUT DALAM BLOG AKU.

OKAY DAH WASALAM!!