ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



7 bulan

oh my god im so sorry syaang.. farah boleh terlupa pasal tarikh kita genap 7 bulan couple.http://www.smileycodes.info. nasib baik abang ingatkan farah. farah seriously lupa..lupa sangat..okay sepanjang 7bulan kite couple banyak sangat kan cabaran yang kita lalui.. terutama sekali abang. kadang2 fara sendiri tak paham kenapa abang sabar sangat dengan sikap tabah abang. kenapa? ape istimewa sangat farah ni sampai abang tahan dengan farah?farah ni bukannya cantik sangat.. kadang2 farah menyesal maki2 abang.http://www.smileycodes.info tapi time farah maki2 tu , farah tak boleh kawal emosi n perasaan farah.http://www.smileycodes.info dah berapa kali farah minta break dengan abang, tapi abang pertahankan hubungan kita. abang .. kalau abang tahu perasaan farah ni, farah terlalu cintakan abang.. mungkin abang  tak nampak sangat.. sebab farah terlalu kasar.. tapi farah seriously sayang sangat kat abng. sepanjang hidup farah bercinta, farah tak pernah jumpa lelaki yang tabah macam abang.. abang lengkap.. you're perfect to me sayang.http://www.smileycodes.info please dont ever let me go .farah sayang abang sebab abang ni jenis ambil berat n penyayang sangat2..kadang2 farah ade terfikir.. tak bosan kah abang dengan farah? hampir setiap hari kena maki dengan farah.. hehe.. tapi kan farah dapat rasa bahagianya bila kita ketawa.http://www.smileycodes.info. farah suka bila abang ketawa thu tak? comel sangat ketot saya ni kan.http://www.smileycodes.info. farah baru terima mesej drpd abang.. sedihnya fara baca.. farah pun menangis .. farah cintakan abang sangat.. love you darling :*http://www.smileycodes.info