ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



TAK TAHU SALAH~

HUH~ okay seriously this week im so stress.. faktor nya? kawan baik aku buat hal. huh~ aku pun tak tahu nape dia tanak layan aku dengan fatin.. dia start merajuk hari selasa 6-3-12. habis perhimpunan aku tarik tangan dia.. tapi dia buat bodo jeh.. aku dah start bengang gila!! then aku lari kat dia then tarik tangan dia and aku tanya kenapa.. korang tahu riaksi dia ape? dia jalan dengan selamber! aku bengang gila2 maut seyh~! aku almost menangis..tapi fatin kate ala rilex ah.. serious aku terkilan asal dia tanak layan.. fatin kate pagi hari selasa tu, fatin tgh buat kerja.. faz nak salam fatin. tp fatin kate nnt je lah salam sbb fatin tgh busy wt kje ekonomi asas sbb nk kne antar pagi tuh jugak.. "MAYBE" dia merajuk sbb fatin tanak salam dia... sbb aku dengan fatin mmg tade buat salah ape pun.. then dalam kelas aku tegur, fatin pun tegur.. tapi ape dia balas? dye buat selamber gila.. perghh..touching gila aku..bila aku pikir2 balik huh. stress gila .. untung jeh tak gila.. then aziz suruh aku minta maaf.. masalah nya mcam mne nak mintak maaf sedangkan dia tanak pandang aku dgn fatin langsung.. dia boleh gi kawan dengan orang dia tak suka.. haish. aku rindu kau faz. asal kau berubah doh? sedih seyh aku. kau pernah tak fikir feeling kiteorang? jangan lah pkir perasaan kau jeh.. personal is personal... jgn campur kan dengan kiteorg.. kiteorg tak salah kowt.. huh~ imy~ babai~