ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



saket.

huh.. aku serious tengah pening gila2.. berdenyut kepala aku.. acctualy daripada semalam kowt aku dah sakit. aku muntah2.. pandangan berpinar-pinar.. ya allah. then period. aku tataw npe dtg awal. mungkin terlalu stress... tadi masa aku otw back drpd sekolah aku cerita kat papa aku sakit. dia mcam salah kan aku sebab pergi makan kat kedai tu..i dont expect it will happend ok~! dia kata asal tak pergi kedai biasa makan? aku kata dah tentu kedai tu tutup tengah hari.. huh. selalu makan tengah hari aku mcdonald je. mne lah aku tahu nk makan kedai mne dgn abg aku. geli gila aku bila ingat balik kedai tu.sumpah tak kan pergi lagi. and blablabla *annoying.!!! then balik rumah epul pulak marah aku.. kepala aku bertambah pening. yelah salah aku jugak chat dengan laki lain.. tapi dia tak paham maksud laki tu.. biarlah aku je ngaku aku bersalah.. aku malas nk cakap. mungkin dia tak berapa paham dengan chat aku yang tunggang langgang. biarkan lah.. epul call aku banyak kali.. aku angkat and aku letak..kejam ke aku? aku dah kata jangan kacau aku. aku stress.!dia macam tak paham aku tengah sakit.. dia kata aku tak sakit pulak time chat dengan laki tu.. hey memang lah x sakit sebab jari yang bergerak and x payah bersuara.serious aku sakit hati dengan dia. aku tak call,, tak msj pun dia.~biarkan lah dia. aku pening.