ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



ngeri + okay jerh lah.~

okay aku nak cerita pengalaman ngeri aku kt ASRAMA MRSM BATU PAHAT.
omg..okay
hari pertama kat sana:
masa pendaftaran.. semua orang nak pandang kerek kt aku dengan fatin.. puihh.. jakun betul.. kesian seyh diaorg..mcam kampung gila tak pernah nampak orang berfesyen .. astagfirullahhalazim..~aku pakai baju mase first day tu mcm picture ini :
hahaha.. extremme sangat ke pakaian aku sampai tengok kiteorg macam nak makan ? bagi aku biase jekk pakai macam ni.. haha yang best nyer ape? majoriti pakai baju kurung. bukan aku nak kutuk yang pakai baju kurung.. tapi kalau setakat pakai baju kurung ikut badan mcam tak cukup kain tuh jadah ape kau ~!! haha..

hari kedua lagi best.. waktu nak makan malam kan..aku dengan fatin pakai selendang warne merah pekat.. then budak2 llaki yang kampung gila ni dye jerit2 NAJWA LATIF!! NAJWA LATIF!! haish.. kesian kan diaorang? al maklum lah kena duduk asrama so.. jakun sikit macam orang hulu.. hahaha.. then budak laki ramai2 ni jerit HUUUUUUUUUUUU~~ mcam tu.. mak bapak dia orang mungkin tak ajar adab kowt? hahaha kesian kan? harap je budak2 pandai belajar tapi akhlak 0%..

episod paling ngeri..
ya allah.. dah ler aku first time masuk asrama.. busuk gila tandas perempuan dia.. weyh! budak mrsm!! kau tak reti jaga kebersihan ke? sumpah geli nak mati.. untung jeh aku tak mati.. nak tahu takk... tandas diaorang tersumbat dengan pad / tuala wanita.. dah ler ade tu.. ade pulak najis dyeorg yg turut tersumbat..astaga.. aku sumpah geli gila !!! tolong lah.. harap belajar je pandai tapi kebersihan diri out!! geli aku!huh~

episod kelakar :
aku jatuh tangga lepas aku nangis rindu kt family n baru lps kena marah dengan fatin hahaha!
dah lah aku penat baru balek MRSM yang kotor + banyak bakteria. hahahaha~ babai~