ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



MY BABY BOY DAH MAJU? OH GOD~


OKAY ..kat sini kaku nak cerita sesuatu yang mengejut kan.. you all tahu tak… omg.

Okay syahiful yang I kenal dahulu dia seorang yang tidak pernah mencarut.. agak ini mungkin salah saya sebab saya suka mencarut dekat dia.. hahaa iya.. salah saya..i admit that lolz. Aku suka mencarut :

  • b*ng*ng
  • b*b*
  • b*d*h

hah itu semua lah.. tiba-tiba aku semalam terkena kejutan budaya bila dia kata paham lah b*d*h. omg. Gila seriously terkejut gila..haha.. dia cakap dengan selamber dherk dia sahaja. Then tadi dia kata apa entah aku tak ingat yang penting dia mencarut..jahat nya aku ajar dia.. haisz. Teruk lah aku ini kan?elok-elok dia tak carut …aku gi ajar dia carut.. oh im so fool~http://www.smileycodes.info

then pagi tadi tak boleh blah gila dia mengaku dia handsome. Sebab apa? Sebab aku bagi dia 2 pilihan sama ada dia nak HANDSOME atau HODOH. Hahahaha of course dia pilih handsome kan…http://www.smileycodes.info bluuekk~ *tangan ke dada ,mata ke atas.

But now aku tengah sorang-sorang sebab merajuk dengan dia .http://www.smileycodes.info.aku marah dia sebab daripada semalam nak bagi aku topup sampai ke harini tak bagi..padahal dia dah beli…sakit hati aku.

Dalam pkl 3 td aku masak okay? Masak nasi goring..makk aiih. Sedap sangat.*tak malu puji diri sendiri. Dalam nasi goreng tu aku masuk kan udang, hot dog, ayam. Perghh mmg masyukkKK~!!