ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



kesian pun adoo~

erm.okay harini aku nak bercerita tentang kawan aku budak kelas science tulen ..nama dia faiqah. aku tak tahu kenapa kawan2 dia semua macam tak suka kat dia.. hari2 ada sahaja masalah.. kejam kan kawan2 dia.. faiqah selalu kawan dengan aku ,fatin and sesiapa sahaja yang nak kawan dengan dia.. aku tak tahu kenapa kawan dia malu kan dia kat twitter .. dia call aku menangis tadi..kesain kan? okaylah memang kadang2 faiqah ni annyoing.. tapi dia sebenarnya baik.. dia suka ketawa tak ingat dunia.. tapi apa salah seyh? kawan2 dia kadang2 kutuk2 dia pikir dia nie tak ada perasaan ke? hello cuties gegurl.. kalau korang ada kat tempat faiqah ,aku rasa korang pun menangis.. yelah ..kat facebook memang aku tahu korang sakit hati dengan status dia kadang2 menyindir kawan2 dia.. tapi aku tak tahu lah macam mana nak cakap.. dah lah kbaiiI~