ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



aku muak

okay..
topic aku harini macam annoying gila kan? tapi seriously aku muak.. sebab apa?
sebab ENCIK SYAHIFUL suka sangat nak suruh aku gi amik leptop mama nak webcam dengan aku..aku dah kata berapa kali dah harini aku malas. aritu dah wc cukup ah. sakit gila hati aku..dia macam tak paham bahasa.. kadang2 aku rasa sakit gila hati..muak aku cakap kat dia.. cubalah paham sikit perasaan aku.. banyak kje sekolah aku tak siap sebab asyik gayot dengan dia. tapi bab tu memang aku pun ada salah jugak sebab time dia suruh aku buat kerja , aku pulak yang malas.. masalah-2. pening aku.!!!!!!!!!!! stresssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!arghhH! benci seyh!!!