ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



aku dah gila.. aku pening .. aku nak mati........

aku tak tahu kenapa aku tetiba tiba emosi... aku tak tahu... aku sampaikan sanggup mintak putus dgn epul? whats going on to me!! arhhh i really love you..sumpah tade laki lain.. fara pening sangat ..rasa nak marah... tapi entah lah..........rasa macam suck gilaa!ade ke patut aku suruh dia cari perempuan lain? huh.. macam mne aku boleh ter cakap macam tuh tah.. but seriously aku tengah sakit hati dengan dia.. dia langsung tak care hal aku..dia boleh g pasar malam.. balik lewat gila.. aku ..arghh! tak tahu lah.. aku punya geram sampaikan menangis.. tah pehal tah.. aku pun pening..sakit gila kepala aku sebab demam ni..badan tak payah cakap ah..memang panas gila... aku dah amik ubat pun tak reda2 lagi... ta nantok. haish..aku nak tidur.. aku tanak sakitkan hati dia.. dia tahu tak aku sayang dia sangat.. dia tahu tak aku tade lagi lain.. dye paham tak perasaan aku.. ape dye tahu mcam mne sakit aku? klau bagi pilihan aku nak mati.. memang lah bukan kita tentukan kematian, tp sakit sangat... tak larat.. aku nak tidur.! aku nak tidur.. tp mata aku tanak tidur..emosi aku tak seimbang sebab tadi epul ade tinggikan suara dia.. aku sentap gila.. dah lah dye mcam peduli ,tak peduli jeh aku .. lagi pun dia kate kalau dia nak call aku dia takde mood.. aku tripple tade mood.. aku nk letak phone tak bagi.....! aku pening gilaa + sakit tekak.. pergh bila batuk, rasa mcam kena hiris tekak.. aku rasa dah terukkt tekak aku.. cepat lah sembuh... aku tanak sakit2 nie..