ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



aku bosan ,takut, sakit hati.

huh.okay harini faz tanak tegur lagi aku dengan fatin. aku takut tgur dia sbb aku tahu dye xkn layan aku.. hm. whatever lahh,

daripada semalam epul busy. aku bosan. sakit hati .. esok aku da ade nak gi kem easy math kt b.pahat.. tapi epul tetap busy.. call pun tak lebih 10 minit. aku rindu dia.. sebab tu aku nangis kat dia tadi.. aku nangis sebab aku rindu dia.. aku call dia keje lah busy memanjang and alasan dia bising and blablablablabla.~~

aku tak dapat bayangkan esok.. aku tak pernah terpisah drpada mama n papa aku.. then esok tetibe aku kena gi kem easy math tuh 3 hari 2 malam. perghh.. takut jugak lah aku.. tapi farin pun ikut..so aku tak de lah takut sgt....

tah kenapa aku nak nangis je bile duduk sorang2..huh! better aku tidur drpd tunggu epul.. drpd td aku tunggu dia.. tp dia mcm........ er~ huh. da nk pkl 1 da..aku nk tdo,. babai!