ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



ORANG CAKAP BUAT TAK DENGAR.PASTU BEBEL TAH PAPE! STRESS!

HUH. mcm..grr~ aku tengah sangat2 marah.. tah pape. mama aku mesagge aku order pizzahut 4 set. then mana lah aku tahu dia nak makan.. sebab.. abang aku kuar gi makan dengan kawan dia kt mcd. papa aku tanak makan. then aku order mcd. tak alih2 mngamuk kat aku bila balik khusus haji.aku tengah mandi ketuk pintu bilik aku mcam nak roboh! hotak ah! . tak pasal..padahal aku dah cakap yang aku order mcd masa dia call aku! tak dengar cakap lah tak dengar.. jgan nak nafi kan yang aku dah bagitahu.. menyirap betul. lepas aku mandi aku kuar aku cakap nak order ape? 8 dengan nada baik tapi dah nyirap. then dye tinggi kan suara cakap "tak payah! tak payah!" hiish! aku memang sabar jeh dengan perangai dia. untung lah mak aku.. huh. cuba dia respect aku.. tak boleh ke? dosa ke cakap baik2? dah gi khusus haji pun mcm %^&*! tuh lah nak diet sangat selalu sampai aku pun malas nk pikir dia nk makan apa.. bile orang nak order selalu tak nak.. tah pape.. pening + serabut sial otak aku. dah lah stress aku nk exam. eee geram !