ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



3 hari berturut-turut aku nangis + sedih. tapi harini.....

huh.. apa hal entah dengan aku ni .. dah tiga hari kerja aku menangis dan menangis. first mama aku bebel kat aku.. hari kedua, papa pulak .. dan hari ketiga iaitu harini... aku nangis paling teruk.. aku sakit hati.. semua bercampur.. aku gaduh dengan abang aku.. aku gaduh seriously teruk gila.. aku termaki dia depan2 mama aku.. mama aku pegang tanan aku, tapi aku lepas kan.then mama suruh abang aku mintak maaf kat aku and salam. abang aku siap cium tangan lagi.. tapi sebab time tu aku tengah bengang lagi dengan dia, aku mencarut sambil nangis.. seriously memang teruk..aku geram gila.. adakah patut dia panggil aku "betina"..OMG. memang panas hati aku.. dia cakap dia gurau .. kepale lah dia nak guraw pakai ayat macamtu.. aku seriously arghh!! bengang gila bila dia boleh cakap mcam tu.. suck!