ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



tak tahu nak letak tajuk ape.. bace lah sendri

okay meh sini aku cerita daripada start harini... 12/1/12.
harini hari khamis. aku janji nak jumpa khairie depan kelas aku.. tapi masa aku naik kelas , dia takde.. then kelas aku ni waktu agama, kena pergi bilik PAFA. masa lalu depan dewan tu aku ternampak dia.. dia beratur hadap aku.. aku lalu tepi dia tapi aku suruh fatin bagi. dia ambil buku tu dah nak terjatuh "benda" yang kat dalam tu. "benda" tu? korang mesty tanya apa kan? takde lah..aku just tulis sepucuk surat ...ececeh.. SEPUCUK SURAT.. hahaha skema la aku nie. dalam surat tu ada aku tulis something and bagi duit. aku suruh dia belanja.. haa.. korang nak tahu apa dalam surat tu erk? nak? hahaha sumpah tak boleh. kawan baik aku je tahu.. hahaha lagi2 FAZ..awal2 dia dah OPEN surat tu.then kiteorang terus masuk bilik PAFA and belajar agama.. hehe~ BELAJAR AGAMA? baik kau ngaku farah... hahaha YE AKU BUAT KERJA MATH TIME AGAMA. agagagagga.. then habis waktu aku pergi toilet dengan thaqifah.. then lps tu nak balik kelas aku mula2 tak nak pandang dia.. so aku pandang straight je.. fokus nak masuk kelas *KONON LAHH~ then thaqifah kate 'weyh!! khairie pandang kau' .hehe.~

WAKTU REHAT:

aku seperti biasa lah kan...seorang pengawas kena keluar awal 10 minit daripada pelajar biasa.. then aku makan swiggles -gardenia. lepas tu aku dengan fatin kena bertugas.. tempat aku bertugas kat kantin.. faz pun jaga kat kantin.. tapi dia jauh sikit..aku dengan fatin sebelah2. haha..then entah kenapa....... aku punya mata mencari seorang insan yang bernama khairie. OMG. aku pikir dia tak turun rehat.. rupanya turun.. dia dah pandang aku.. dia nak pulang balik buku aku yang aku masuk kan surat aku tadi tu..then dia datang dekat aku.. dia boleh kate mcam ni.. "asal bagi duit. " then dia kate macam mana aku nak makan nanti.. adohai.. dia ni kalau aku sekeh pengsan jugak.. aku nye duit belanja up 300 wnggt maa.. tapi sumpah aku memang BOROS.~ tak sampai 2 minggu , separuh duit aku habis,then dia pun pergi..(beli makanan kowt?)tak sure lorhs. then waktu rehat habis.. tak sangka dia tunggu aku kat laluan nak pergi office.. tapi aku ignore.. sebab thaqifa sembang dengan dia..malas nak campur sebab dia tengah sembang pasal motor..hahah mana lah aku tahu pasal moto.then khairie ikut je blakang aku n faz.. khairie jalan dengan thaqifah n fatin.. khairie gi tanya kat diaorg, mana aku tahu pasal masalah hidup dia. masing2 gelabah sbb khairie macam paksa cakap.. akhirnya fatin pun bagitahu.... tiba2 masuk kelas, aziz pulak tanya aku... dy tanye "weyh farah ,sape yang bagitahu kau psl dia... " aku pun kata secret..tapi sebelum tu dia kata khairie kirim salam.hee :) waalaikumsalam * aku lupe jawab tadi*

WAKTU BALIK. :

waktu akhir add math.. cikgu ummu ngamuk dalam kelas.. sebab semua bising.. tipu! bukan semua.. tapi ramai sangat..!!then dia lepas kan aku group ke 2 keluar awal.. then aku caap kt thaqifah, weyh... khairie dah balik......... tak alih2 kat depan kelas pendidikan khas.,aku nampak dia.. aku pun tanya "tak balik lagi ke." dia kata ade kelas reka cipta. aku pun terus jalan dengan thaqifah yang sedang mengejar seorang mamat yang diminati dan digilainya.. *dia memang gila. then kawan2 aku semua dah balik.. tinggal aku sorang2.. tengah aku buat kerja math, Li Ling* kawan yang duduk sebelah aku..Dia datang sembang2 dengan aku.. tengah aku sembang2 tiba2.. khairie datang kat kantin tu. dia datang kat aku.. aku serious gelabah nak mati tapi cool je sembang dengan Li Ling. khairie nak pulang duit aku... tapi aku suruh dia simpan.. buat belanja.. aku mampu bagi dia 10 wnggt .. harap dia guna untuk dia makan..then dah sembang2.. dia pun pergi..then aku sembang dengan Li Ling.. tak lame lepas tu abang aku pun sampai dan aku ajak dia pergi mc donald.. hahaa so now aku dah kenyang and penat menaip.. nk tido.. pukul 4 kena bangun..ada tusyen.>~ wihUU~