ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



my birthday waaaaaaaaaa~ * birthday smlm ,update harini.~

okay..first of all, aku nak cakap aku rindu blog aku!! haha lama tak update.. about 8 days.. hee.. aku update ni pun teringat kat sorang sis ni..dia suka baca blog aku..hahaha name dia? FATIN IWANI.. orang nyer sangat comel + baik.. muehehe..okay..
mase birthday aku ni aku dapat ape yang aku nak..
aku rasa untung sangat dilahirkan dalam keluarga yang dikategorikan sebagai SENANG dan BAHAGIA. aku tahu tak semua orang beruntung speerti apa yang aku rasakan sekarang..aku bersyukur sangat2..and thank you to Allah coz Dia memberi aku peluang untuk hidup smpai setakat harini.. okay.. aku nak cerita masa birthday aku..

aku dah sampai kfc pkl 11.. mereka2 ni tak sampai lagi.. pukul 11.20a.m baru semua sampai..semua sekali dalam 16 orang kowt? kalau tak silap lah.. perbelanjaan of course papa aku tanggung.. hahahhaa kalau bayar sendiri..muke2 budak laki nie.
.. TAK KAN MUNCUL.. hahaha betul tak kawan2 perempuan ? anda sokong..? hehehe guraw jelah,.. alololO~ jangan ler touching.. dalam pix tepi ni , muke asril mmg tak nampak..dia memang halimunan sikit..hehe.. yang nampak topi die je..~

yang datang :
faz
fatin
noya
thaqifah
raja
asril
umarul
thava
akmal
kawan raja
dan aku 4 org *family aku lahh


ohh dan ini cake birthday aku.. yeah kecil kancomel kan~ hehe.. kecik2 mcm ni dah 40 rnggit.. mahal sbb chocolate cheese.. tak rasa sangat pon cheese dia. cis bedebah betull...whahah~omg..aku dah 17 tahun... kau kena matang sikit wahai SITI NUR FARAH HANI.

.hahaaha insya-allah aku kena matang.. aku kena pandai masak.. atototo malu seyh bile org cakap pasal masak.. aku aritu tolong mama masak sampai terhiris jari..uwaaa sakit tahu takk~






OKAY ini pulak pix aku dengan fatin.. hamboiii..kau jeling aku ke fatin oii~ heheh~
hahahahaa haa..pic bawah nie best sikit aku nak mengate.. astaga... xbaik mengate.. hahaa~

taraaaaaaaaa.!! tengok gelagat masing2..
dimulai dengan
thaqifah: cover ayu makan nak cover2 tangan diletakkan atas peha..

noya: sambil makan dengan penuh selera,dia boleh cakap kat phone lagi...

tengok yang kat belah kiri tu.. raja dengan faz: siap berbisik-bisik lagi..hamboiii~ gosip keee~

* hahaha guraw jer kowtt..






aaaa... picture ni paling3 aku suka.. smart kan? beside me is my papa.. then yang duduk belah kanan tu mama , then thaqifah and noya my bestie drpd kecik~ they all awesome!















okay thnx to fatin coz giving me a present :)
















thnx to faz
thnx to aziz
thnx to akmal ,thava, raja,asril for giving me present..















me and thaqifah ..she is so pinky.. haiyaaa.~.















ohh~ opsy..lupa nak cerita aku dapat ape darpd family aku kan...
parentz aku bagi SAMSUNG WAVE 3..woahhh newest model.. i like~
papa: pen SHEAFFER *i know it very expansive thnx papa.. (siap ade ukiran name aku ..wiwit~)
mama: dia bagi aku al-quran.
abg faiz : yeah this one i like.. dia bagi aku gelang DYNASTY~ omg..its really expansive and beautiful~ almost 500++ .. gila lah..i love u bro~


sampai situ je lah cerita aku~ ade tak sesiapa yang meluat baca diary aku nie? hahaha anda dinasihatkan supaya tidak masuk lagi ke sini kerana.........banyak lagi cerita meluat daripada pada masa akan datang dan saya pun meluat kepada anda yang meluat kepada saya..
sekian :)
salam~