ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



DAMN OF YOU!

HAAA... kan aku dah marah.. haha.. sakit hati lol.. korang sakit hati tak bila kena tipu dengan lelaki yang kita anggap baik? ni bukan cerita pasal pakwe aku okay.. ni pasal khairie.. alah.. kalau nk tahu bce je entry yang kat bawah post ni.. memang banyak pasal dia.. aku bengang gila bila dapat tahu dia tipu aku.. memang DAMN!

tah ape gila dia, dia suruh fatin najwa tanye kat aku, yang aku suka dia ke.. then aku pun jawab ye.. * dalam nada ketawe.. then tetibe fatin kate dia dah ade awex.. 2 tahun da.. hahaha ohhh~ seronok nya kena tipu... dulu dia yang kata kat aku dia jenis takde PERASAAN BENCI,CINTA,KESIAN kat manusia. kan bodoh bila terkantoi.. eee geram nyaa... rasa nak mencarut-carut je depan muka dia.. then masa sebelum balik tu dia kacau2 aku pkai pembaris ikut tingkap, aku wat donno je..thaqifah yang layan dia.. number phone dia pun aku dah delete.. aku taknak kenal dengan laki pembohong! bak kata kawan aku "LAKI SEMUA SAME JEA.".. yea memang pon. tapi xdder lah semua kan? ada sesetengah yang baik lagi.. kecik2 x nak mati..beso menyusahkan org jea...

wee~ esok birthday ~~ serunuk2~