ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



cerita sedih di padang..


okay sebaik sahaja loceng sekolah berbunyi menunjukkan 1.05 p.m menandakan waktu yang paling digemari pelajar.. iaitu waktu balik. yeah... tapi... malang nya... ada KOKURIKULUM.!! OMG~ aku serious ta minat koku sebb kadet polis.. kalau sukan BOLA JARING, anytime aku boleh tercegat kat padang tengah2 panas..haha teruk lah aku ~ =.="okay aku nak cerita benda yang membuat aku sedih gila.. cerita nya macam ni..lepas dah daftar kat kelab dan persatuan, aku turun bawah then POKPEK2 dgn kawan2 aku... then kena pergi stesen lagi 1 kat gelanggang . kat sana daftar permainan.. aku and kawan2 aku semua amik BOLA JARING. ehe~then dah siap tu semua pergi kat padang balik.. then FATIN NAJWA budak kelas RE (dye mmg baik dengan kiteorg semua otak gila2 mcm kiteorg) then tiba2 aku berminat nak tahu pasal KHAIRIE. budak kelas RE sama dengan fatin. fatin cerita khairie punya kisah hidup.. YA ALLAH.. sedih.. aku sampai menangis kat padang tu.. seriously... .cerita hidup khairie mmg sedih.. korang ... aku baru tahu khairie tu anak angkat dalam keluarga tu... dia selalu kena buat kerja .. dia kena pukul... duit pun kadang2 takde nak makan.. khairie kata kat fatin KUCING DIA JE YANG TEMAN DIA. dia dah macam takde orang lain.. YA ALLAH.. sedih.. sebak aku rasa... sampai hati mak angkat dia buat dia macam tu...siap suruh kerja lagi.. aku nak sangat tolong khairie.. aku sedih gila bila banding kan hidup dia dengan aku.. aku terlebih daripada cukup mama n papa aku bagi... tak pernah terkurang.. tapi sedangkan dia? tak ada tempat mengadu.. tapi dia selalu tersenyum.. aku tak pernah nampak dia muram.. kalau aku pandang dia, dia senyum.. kalau dia pandang aku, aku senyum.. tabahkan hati dia? aku tak tahu macam mana dia tempuhi hari2 dia yang akan datang.. aku serious kesian kat dia.. mama n papa diia dah takde.. semalam aku mesej dia, aku mengeluh pasal aku penat tusyen, dia kata rilex, tarik nafas dulu.. then dia kata dia takde duet nak tusyen.. huh.. cukup lah aku tanak taip lagi...aku terlalu sedih.. aku kesian kan dia..