ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



BIRTHDAY MAMA * WE ALL LOVE YOU

okay genap 14 januari 2012 *semalam.. umur mama aku jadik 43~ muehehe.. tapi.. muka mama aku maintain cantik.. cantik? korang nak aku bukti kan ? sumpah mama aku memang cantik .. muehehe.. ingin lihat wajah birthday girl?
itu dia.. hee.. that is my king and my queen~ is my mother beautiful and my papa handsome? of course~! hehe~ we all celebrated at melaka that picture was taken last day at Hospital Putra, Melaka..
opsy lupa nak cerita apa yang kiteorg buat kat sana.. kiteorg tunggu abg aku buat minor operation kat kaki dye ..alah sikit je.. hee.. * macam lah aku yang rasa kan.. haha.. then lepas je siap semua kite org shoot to MP .. tak tahu MP? MAHKOTA PARADE lah sayang... then kat sana mama aku pergi butik CR.. haahah carlo rino lah dherr.. bukan christiano ronaldo tuu.. aku dengan abang aku makan kt KFC. aku makan dengan abang aku... then abang aku tak tahu nak belikan mama aku apa..dye kata, tudung melambak da. * memang sumpah melambak..semua colour ade.. sume ariani nyer.. aku ttaw ape yg best sgt sne. then aku suggest kat abg aku, beli buku BLUE OCEAN... buku tu memang mama nak beli dengan buku ape tah yang muhiddin yassin tulis tu.. smua skali about rm160.. then dah beli tu,aku lepak kat macam kafe dalam MP dengan abang aku.. mama n papa aku pergi masuk parkson . perghh bukan main lama lagi.. aku dah boring.. nak ajak abang aku jalan, kaki dia tgh sakit.. then aku pun pergi kedai depan ..tengok kasut.. haiya.. buruk gila... xde class.. *pakwe aku kata aku BELAGAK. haha.. then aku masuk butik GIORDANO.. awww~ disitu lah.. ohh disitulah.. aku membeli baju.. aku membeli one for me, one for my brother, one for my papa, one for my mama.. aku beli semua colour black.. hee lawaa..sebab? aku suka warna hitam..hahah.then lepas tu terus balik.. kat rumah malam tu buat party sikit.. alah... among us je.. family je.. order pizza hut..
3 box..hahaha banyak kan? tapi yang ade udang atas tu mmg best. dia punya cheese rasa ..perghH! thumbs up..~ hee nak tengok wajah2 kami ? maluuu lahh sayaa~ *ceh~




hehe~ ni potong pizza ..bukan potong cake. :P aku suka tengok mama n papa sweet gituu~















tempat tuh yang gelap , atau aku yang hitam? hahaha tah pape.. hentam jelahh~


















mama n abang aku~ lalala~















aku nyer muke taleyh blah betul hahaha~















ohh cheers dgn abg aku~ * berlaga cawan..haha~


tengok tu muke aku..hahaha haiyaa~
















AKU TENGAH KUSYUK MINUM AIR.. gluppp3~ hahaha