ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



OKAY TAHUN BARU?


okay seriously *nampak tak muka serious aku?http://www.smileycodes.info..what? tak nmpak?sebab aku suka senyum.. hahaha dengan jujur aku cakap AKU TAK SAMBUT TAHUN BARU.. kenapa? haha kau ni semua kalut semacam je.. nak sambut ke nak menggatal tak tentu pasal kt tempat orang ramai? *amboi mulut kau farah makin lama makin laser.http://www.smileycodes.info agagaga..tadi aku ada terbaca pasal haram sambut tahun baru? aku pun tak tahu sangat..kejap aku nak pergi paste budak itu punya statushttp://www.smileycodes.info

"‎31 DECEMBER !!!

PERHAT!AN WAHAI UMAT ISLAM !!!
Bila sampai 31 DECEMBER berapa ramaikah yang bersedia meraikan tahun baru ?
Tetapi sedarkah mereka bahawa telah difatwakan oleh Sheikh Al Azhar
Sheikh Tantawi
Sheikh Yusuf Al Qoardawi
dan ulamah-ulamah kontomporary bahawa menyambut tahun baru beerti menyambut ulang tahun hari jadi tuhan YAHUDI dan KRISTIAN !
Bagi mereka yang tidak tahu hukum nya fasiq (dosa besar) tetapi bagi yang sudah tahu hukum nya MURTAD !!!
Jadi fikir-fikirkan la! Ingat ^_^"

(just copy and paste)http://www.smileycodes.info

aku pun ta sure sama ada betul atau tak sebab dia pun copy paste.. tapi apa2 pun suka hati korang lah.. setakat nak happy2 tu tak salah aku rasa.. tapi tak payah nak buat macam "JAKUN" tak pernah sambut new year taw.. hee.http://www.smileycodes.info

dan aku nak BAGITAHU KORANG SATU FAKTA *AKU RASA KORANG SENDIRI TAHU KOWT?

dalam hidup ini..tak semua orang suka dengan kita.. kenapa? sebab penuh dengan hasad dengki *aku pun pernah tak suka orang.ahakx!
dan tak semua orang benci dengan kita. tapi kadang2 memang pahit nak telan http://www.smileycodes.info* eh mcm makan pulak nak men telan2 ni.* tapi kita memang kena terima kenyataan memang ada orang akan membenci kita walau kita baik macam mana sekalipun..tapi apa2 pun kalau orang khianati kita, kita terima sahaja..tapi kalau dah lebih2 aku pun tak tahan ..ahaha ..selagi boleh sabar ,kita sabar..

so back to the topic,tahun baru mesti adam azam BARU.semangat baru. hahaha..
ada satu benda paling aku terasa bila abang aku cakap,"kau ni barang2 semua branded2 beli kat butikhttp://www.smileycodes.info n blablabla~ tapi kalau SPM tak cemerlang, aku pun tak tahu" <--------kenyataan itu abang aku memang suka repeat kat akuhttp://www.smileycodes.info..okay2 cukup.. nie antara azam aku untuk tahun baru ini :) check this out!
  • aku tengah tunggu birthday aku 23 januari ini untuk dapat BLACKBERRYhttp://www.smileycodes.info.http://www.smileycodes.info wahahakz.
  • aku nak study hard , tanak kecewa kan mama ,papa n abang aku sebab apa yang aku nak semua dapat kecuali yg ats tuu aku tgh tunggu.. ehe~!http://www.smileycodes.info
  • aku nak buat the best in all examination *tak kira lah pk1 ke pk2 ke mid term ke.. term2 ke.hahaha.
  • hurm ni agak pelik sikit, nak kuruskan badan.. haha *okay jangan ketawa..aku serious.! =.="http://www.smileycodes.info
  • aku nak jadi berdikari sedikit* walaupun aku tak pernah diberi peluang untuk berdikari.. *tapi kalau makan kari tu selalu.. ahaha.http://www.smileycodes.info
  • aku nak pergi tusyen bukan nak cari apa2 http://www.smileycodes.infokecuali ILMU! YEAH ilmu is number one selain cinta..hahah opsy~
  • aku nak lupakan semua benda2 yang dah lepas *apa2 pun yang menyakitkan hati aku.http://www.smileycodes.info

okay itu sahaja azam dan aku dan cakap... heee byeeehttp://www.smileycodes.info