ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



in memory -my baby kessy*kucing

arghh! feel wanna shout! argh... remuk nye jantung aku bila dapat call dripada dokter yg jage kessy.. mama aq hantar dia kat klinik haiwan sbb 1,2,3 disember nak pergi langkawi.. mse dlm flight tuh haty aq tak menentu.. aku rindu kessy... aku tahu dia sakit... dah dekat 1 bulan kena suap dia makan & minum.. aq jarang2 lah bagi dia makan...sbb mama aku yang selalu bagi dia makan.. aku sedih tengok keadaan kucing aku.. elok2 gemok dulu...sekarang cm rangka.. ya allah... aku memang lemah kan? aku tak tabah lagi kau duga aku macam nie..aku meratapi pemergian kucing aq.. harini masuk hari ke 3 dah...aku tahu kessy mati lepas turun flight .. mase dalam kereta... dokter tuh call mama.. kate kessy x der.. aku terus melalak... aku tak kisah... then aku pergi kedai HAJI ISMAIL GROUP...kedai tuh paling popular kat langkawi.. mase kat sane dokter tuh hantar mms kat phone mama aq gambar kessy mati... aku terus menangis..aku tak kisah orang nak cakap ape.. yang aku tahu aku sayang kucing aku sangat2.. aku lebih melalak sebab aku tengok kessy mati mulut dia terbukak n mate x tertutup rapat.. dokter tu kate, kucing aku kena sawan.. aku ta tahu kenapa...! then balik hotel,aku menangis lagi.. terus menangis.. pakwe aku puas pjuk jangan nangis.. tapi aku tak boleh.. ! bukan senang untuk melupakn..bnyak kenangan aku dengan kessy...dia manje gile dgn aku... aku ta tahu... yang penting aku akaqn melalak bile aku teringat dia... aku ta bolehh.. aku rindu dia... biar bengkak mate aku..tak kisah! ..

=kessy.. andai kessy tahu yang kak farah ,abg faiz, auntie aya,auncle kay, mesty kessy xsanggup tinggalkan kami.. tp.. apakan daya...allah lebih berkuasa... hidup dan mati terletak dia tangan nya... kessy... we will miss you so much sayang..sorry kak fara n semua x dapat tengok n kebumi kan kessy ... kak farah tak bagi tahu lagi abg faiz yang kessy dah mati...kalau bagitahu dia, dia akan sedih..kak farah tanak dia sedih..biarlh dia habis berlayar n balik rumah dulu baru kak farah cerita.. kak farah tahu kessy sayang dia sangat2.. and kessy tahu tak, yang abg faiz pun sayang kessy sangat2...air mata kak farah tak boleh berhenti kessy bile ingat kessy.. mase kak fara taip blog nie pun, kak farah menangis... sedih sangat... kessy dah 4 tahun dgn kak farah.. semoga kessy aman :) amin....

bolh tolong tak sedekah kan al-fatihah? :'(

*aku memang cakap dengan kucing..tapi aku tak gila...