ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



erm

aku sebenarnya dah pening and kepala berdenyut drpd malam td..ttaw nape. tapi.. aku ade janji dengan my darling nak webcam.. dah beraapa kali aku mungkir janji dengan dia.. err.. thu lah aku salah.. then darling aku marah gila kowt dengan aku.. huh..pening kepala.http://www.smileycodes.info.mula2aku nak wat tak tahu jer, tapi aku taleyh.. sbb malam2 dye slalu sembang dgn aku..tapi kalau tiap2 kali gaduh waktu malam,aku jadi stress then menyebabkan aku menangis wuwuwuwu..aku tak sengaja kowt mungkir janji aku dengan dia.. kalau aku wbbie dgn dye,aku buat muke monyok mcm haritu ,kne marah lagi..baik aku terus terang... mlm tadi dye x teman aku ..tak sembang2.. huh.. rindu nyer.http://www.smileycodes.info. then aku pun tidur jugak lah.. sbb dye dah tidur n tinggal kan aku..aku sorang2 jer.. then aku pun tdur.http://www.smileycodes.info

pagi tadi..
aku bangun tidur aku punya excited call dye,tapi msuk voice mail ...bnyk kali..then call lagi... dapat! ..tapi..dye x angkt.. then aq try lame sikit lps tuh dye angkt.. tapi suara dia takde mood..aku tahu..humm..tapi dia thu ke yg aq lagi takde mood sbb demam.. badan aku sejuk gila & aq nyer tekak sakit sangat http://www.smileycodes.info..tapi..aku try suruh dye bgun.. dye masih mcm tak pedulikan aku.. hurm..akhirnya aku dah penat.. aku suruh dia tidur dan aku nak letak phone..dia boleh tanye aku nak pergi mane..hadoi..dye yang mcm nak tanak jer ckap dgn aku.. then aku letak..smpai skrg aku xcontact dye... hum..aku tak rasa dia akan cari aku.. :'( sedih giler kowt.. aku rase nak nanges kuat2..biar dye tahu yang aku ni tgh rindu kat dia !!!!!!http://www.smileycodes.info syg! i miss u!
wase nak hantuk kepala kat dinding... ; http://www.smileycodes.info.. tapi aku pun heran... macam mne semalam aku boleh x mencarut... biasa nye aku dah lepas semua nye kat dia.. haihh~