ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



akutakpahamdenganperangaidia.

huH! aku stress tahu x! kau buat bodo dgn aq drpd malam td.. kau tinggi kan suara..pkir aku tak terasa ke.. pagi tadi aku call bpe kali...aku tahu kau sengaje xnk angkat. so,aq call pkai no mama kau. bru nak ckp sikit kau maty kan phone..aq call no phone kau,bru kau angkt. kau nape.. ape masalah kau..aku bukan sengaje doh buat muke badmood dpan webcam. aku memang pening.. kau pun tahu aku pergi n trus balek drpd kemaman..penat tahu x.. yelah aku salah xbgthu kau ..sbb aku kau kne balek awal men futsal semata nak wc dgn aq... tp aku serious pening...then time tuh pulak papa aq off wifi ..aku nak wt cmner..kau boleh x paham aku...kau slalu buat aku nanges. kau sengaje buat aku stress! aku tak suka kau thu x..aku tak suka cara kau layan aku td..mcm aku nie tade ape2 dgn kau.. aku kate aq dah nk giy kl jap agy then kau jawab, pergi jelah. mcm tuh ken? smpai aty kau.. aku serious saket hati dgn kau.. bila aku nanges, kau tnye kat aku asal nanges.. ape ke bangang nyer..kau yg buat,kau tnye lagy kt aku?aq tak paham doh..dah lah kau tidur jer lah smpai malam..malas aku call..kau buat aq mcm tak wujud doh! serious terasa giler td.. kbye~