ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



YANG sebenarnya.................~

hehe okay topik kali nie yang aku nak tulis adalah pasal cita2 aku yang tak berapa kesampaian..
okay aku mula start mempunyai cita-cita drpd darjah 1.. haaa...cita2 aku pada wktu itu nk jadi polis... kenapa? jangan tanya aku knape..sbb aku ttaw ..hahaha aneh kan? then pada waktu yg sama aku berminat untuk jadi peguam..haa..nie sbb english aq mse dlu A +..siap dpat sijil kecermerlangan lagi..jgan tak percaya... hihih.. THEN ... apabila aku membesar... aku dah ttaw nak pilih ape cita2 aku...hmm..tp... mama suruh amik bidang akaun..jadi mse awal tahun aku dpat masuk kat kelas 4SP (SAINS PERAKAUNAN).. ohhh mmg sengsara.. aku mula2 tuh minat akaun..tp...ckgu slalu busy n ckgu terlalu ajar cepat(cikgu kate ckgu tak cukup mase sbb tuh kne laju ..yelahh ckgu busy..aku paham.) akibat drpd itu... aku slowly hate account.. ye...betul orang kate... kalau tak paham tanya.. okay...now kowang imagine eh... korang dah feel yg subject tuh lemau.. then keje nak tnye ckgu .. pkir sikit lah..org lain nk blajar..xkan kite nyer muke jer asyik2 nk tnye en? so.. start drpd tuh..aku diam jer.. ckgu kje tnye aku..yg aku nie paham x ape yg dye ajar.. aq pun.."iye ckgu saya paham" hahaa (paham ker?).. then bulan 5 (lbeyh kurang cmtuh lah..) aku pindah sekolah baru.. haa... kat sini lain .. aku masuk2 jer sekolah nie aku tanya "ckgu spe yg paling garang?" dyeorg kate ckgu akaun.. omg~! aku takot giler..sbb akaun aku dah ler tunggang terbalek... bak kate org "up sidedown" haish...berdebar-debar kowt.. then ckgu akaun aku start ajar... tade lah susah sangat...aku cube paham kan... prinsip ckgu aq nie.. dye pantang kalau org bercakap..mmg kne maki habis habisan ler.. then buku teks perlu ada..buku latihan n buku nota and more important is calculator.. huuh..gilak lah.. tp...serious.. aku suke dye ajar.. selagi tak paham ,dye akan suruh kita paham n dye ajar balek.. and... keputusan akhir tahun aku tade lah cemerlang sgt..tp kira okay ler ..aq dpat 50%... agagagaga... okay lah tuh ken? aku happy + tak percaya keputusan akhir tahun aku... aq dapat no 2..! hello number 2 okay? omg..mmg ta percaya... papa aku ta caye.. mama aku ta cye..ahai~ abg aq ucap tahniah.. then aku mnx mama aq blackberry..ma aq kate tunggu bday.. ttaw lah...sbb aku spm kenn tahun dpan.. sbb mase tuh aq pernah mnx blackberry.... tp ma aq kate nnt aq lalai dah nak spm kenn.. hehe~ okay lah..kalau ma n pa nanak bg...farah mnx abg faiz..hua2.. dye tgh kaye ken...weyh..cpt lah turun kapal doh...aku wndu giler kat kau..hahaha wndu kau panggil aq "wey gemox" hahaha.. then aq panggil kau "oit dibub(maksudnyer debab)" ahaha giler kan? padahal dye tuh kurus kering..
lawak2.. aq pun ttaw mne datang ayat tuh.. agagaga~ ape pun.. aku sayang family aku.. dye ajelah abg yg aku ade.. SATU SATUNYA adik beradik aku.. aku tade adik beradik lain dah.. :)