ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



er?

hurm..pening kpale aq dibuat nyer..hurm~ darling aq marah aq.. dye kate serabut dgn aq.. SENTAP giler kowt aq..then tetibe dye tinggi kan suara suruh aq jgan call2 dye.. argh~ dye tataw ke hancur giler kowt hati aq dye tinggi kan suara dye..nie semua sebb dye jelez dgn ikhwan wok..aduh.. sian kt wok..dye ta salah pape...wok dgn aq kawan jer..tp pkwe aq emo semacam.. ttaw npe..tetibe jer ngamuk.. dye nk cari wok dye kate... then dye suruh aq dok diam sbb aq pertahan kan wok.. huh.. wok tak slah! cube darling aq paham sikit mksud aq.! huhh~ then aq call aq ckp yg wok tak slaah lagi dye marah... dye suruh aq pergi msj dgn wok.. dye tinggi kan suara dia lagi... dye kate asyik dye kne mengalah dgn aq..aq xpernah mngalah..
:( arghh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* SERIOUS NOW TGH BENGANG GILER DYE ASYIK TINGGIKN SUARA AND IM SO SAD...NEVER SEE HE ACT LIKE THAT..

aq sebenarnya tgh taip blog.. aq tak chat..npe kau tuduh aq chat dgn org len.. aq tgh stress...kau pun tahu kalau aq sdeyh blog aq lah tempat aq luah rasa marah.. kau kate kau boring dgn aq..hari2 gaduh.. mungkin kau tak sdar ape yg kau tgh ckp.. ye aq tahu kau tgh marah.. aq harap kau bce blog aq nnt kau paham.. mungkin mase kau bce blog aq nie aq dah tidur..tp.. aq tidur dlm kesedihan.. smpai sekarang aq masih terasa yg kau tinggikan suara kau... aq mnx maaf..aq tanak lukakan haty kau..ye aq salah..selalu salah kt kau..aq slalu buat kau badmood.. aq jaat.. aq ta kisah kalao mcm yg kau mnx td..kau nk msj dgn perempuan lain/.okay..go on with that.. im happy if you happy..
good night syg... i love you..tc..abg msty penat lps men futsal kn? jangan cari farah agy abg... sumpah farah tgh hurt skrg nie..sorry..............