ONLINE USERS ON THIS BLOG

JUST CLICK HERE FOR ADD MY FB AND TWITTER :)   

//super awesome !
ME


Name : FARAH HANI
Nicknames : FARAH ,HANI,RARA,ARA
Birthday : 23 JANUARY 1995
State : JOHOR
Status : -

ABOUT ME;
#AKU MEMANG SENGAJA TAK NAK DELETE POST LAMA-2 BIAR LAH JADI KENANGAN MASA AKU GILA-GILA DULU HIHIKS~ ☆ GARANG
☆ MANJA
☆ KUAT MERAJUK
☆ SUKA MENANGIS UTK HAL YANG REMEH
☆ LOVE FAST FOOD
CHAT

>



Vacation and have suprise?!

Assalamualaikum. hai everyone! lama nya tak update . last entry pun about my birthday kan? so yeah today aku nak update pasal what i do during my holiday sementara tunggu internship yang lama ni kan?



so start cuti and last final exam is on 28 may 2015, mama call ada meeting kat PWTC for 2 days. so parents aku jemput aku dengan barang2 aku kat rumah sewa tu memang penuh kereta stuck gila aku dalam kereta.  iya lah mana tak stuck? barang aku dari awal masuk MSU sampai aku dah habis. baju aku? tak payah cerita aku rasa beribu ribu  baju dalam bilik aku tu sampai kena kemas buang 3 plastik hitam.  kau bayang kan . penat gila time tu rasa nak tercabut tangan . yang aku bawak balik sebelum tu dah 3 beg besar. yang balik kali ni 7 beg . mana tak jenuh mengangkat barang2. menyesal rasa bawak banyak2 barang , bukan nya baju2 tu aku pakai sangat.  *potpet3*

so  30 may gerak balik Segamat . konon nya nak rehat puas -puas ehhhh!! tiba-tiba...........
pagi 31 may tu papa cakap time breakfast kemas barang barang , siap siap semua kita gerak pkl 4 petang. *time tu aku blur lagi maklumlah baru bangun tidur katanyaaa* aku watlekk je lagi. tetiba aku tengok semua macam busy basuh baju and dryer baju.
aku tanya mama "bukan esok ke flight kita ma? "
mama kata " esok tapi malam ni sbb flight pkl 12.05 am"
ohhh damn! macam mana aku boleh tak perasan. selalu aku lah paling alert bahagian2 tarikh. fuh!
aku masuk bilik packing2 semua. *careless nya aku* hahahahahhaahhaa

so bertolak at 4 something smpai KLIA2 around 9. so kereta mintak tlong kak ezy dengan suami dia letak kat rumah sbb parking  kat KLIA2 maklum lahh mahal , nak pergi 6 hari memang habis kena charge kat parking je kalau tak. lepas dah salam2 semua , kiteorang solat siap2 lepas tu check in dalam pkl 11. So , dah siap2 sebelum nk masuk flight tu aku sempat beli brownies buy 3 free 1 kat Famous Amos.* Its really delicious trust me*

then sebelum tertidur dalam flight ada order makanan . Nasi Lemak and rendang super dupper delicious  tapi harga dia pun kira okay lah its RM19 include drinks. oh btw 1st june is my brother birthday. ni sambut birthday dia pergi Perth hahahahahahha.


masa nak mendarat semua  tengah mamai.  dah mendarat tiba2 aku dengar pengumuman panggil nama abang aku.. *ahhh sudah * aku panic gila kejut abang aku kat sebelah coz parents aku seat diaorang belakang belah kiri kita orang . kitaorg seat tengah. 
tiba tiba pramugara umum kan we wish you happy birthday and pasang lagu birthday. OMG. 
mama dengan papa buat surprise . dia mintak dengan pramugara tu untuk buat ni . ni video yang sempat aku rakam masa atas plane. layan do lagu birthday dia aku pulak excited *wakakakakakak*

# untuk dengar tutup music player aku kat bawah tu kepada sesiapa yg videw using pc or leptop :)



 we arrived Perth airport at 5.30 am sampai tu terus check in bagai ambil luggage. dah settle semua tiba2 kat airport jumpa Zainol Mcwilson . sembang2 then dia bagitahu how to use public transport ll that, kitaorang naik bas , selesa gila. one thing bout Perth is public transport is everywhere. memang orang dia mostly using public transport.

lepas tu sampai hotel , hotel tutup sebab hari tu hari Australian day. so memang most of the shop a and hotel is closed. lepas tu ade notice pergi kat Wentworth Comfort Inn hotel siap ada La Boheme pub and bar *memang tak boleh pergi* . hotel ni memang boekk betul-2 kat town tempat shopping. so payment for this hotel is RM 6k for 5 night . kira worth it sebab bilik selesa and katil phewww empukk. hahahahahahah!

first day masa sampai kitaorang terus pergi The Whiteman Park .quite far from hotel . kat sini lah nak jumpa segala haiwan comel yang kau rasa nak picit-2 diaorang. antaranya nya ada Koala gemuk yang suka tidur. oh btw, koala tidur 20 jam sehari. .
gempak kan?  then jumpa si kangaroo yang sangat2 manja . im so excited masa pegang diaorang tu.  Ya Allah memang jinak  sangat-sangat , ada yang terbongkang tidur tak ingat dunia.  nak masuk whiteman park ni sorang dalam 25AUSD. so kalau convert for 4 person kat RM300 sekali masuk. kira okay lah berbaloi. kawasan dia besar gila memang lawa.



#nak pegang koala kena pakai belakang tapak tangan


okay now nak cerita pasal makanan paling sedap bakk hangg kat sini. memang everyday kitaorang makan kat kedai ni. kedai ni jual macam2 but the speciality dia is MEAT BOX KEBAB. campuran daging kambing dengan fries and cheese. about 13 AUSD. Murah and sedap sebenarnya tak murah mana bila diconvert dalam RM. kalau kira AUSD murah ah 13.  bila convert nak dekat RM 40  hahahahahah sebab tu kalau berjalan negara orang jangan kira pakai duit kita. pening kepala sat lagi.


 # aku suggest korang pergi kedai ni minta sour cream and sweet chilis untuk sos dia. ISPA kebab memang sedap! yummmyyyy!!

aku dah tak ingat kronologi gambar2 ni . so berdasarkan gmbar aku cerita je la okay?
okay gambar aku pakai shawl maroon ni masa kat Fremantle ,WA.  fuhh! sini sumpah aman damai permandangan cantik nya... and kat sini jugak if nk beli keychain2 murah . harga dia kira okay if nak beli untuk kawan2. keychain kangaroo and koala  yang sangat cute tu melambak kat sni.




#ni daddys lil girl . jangan buat kacau uolls hahahahahhahaahah!


okay next is at Town Beach Mandurah. sini pantai dia ...Subhanallah... i cant describe. sumpah lawa dengan dolphin melompat- lompat. 













oh tak lupa juga , kat Mandurah ni ade satu makanan halal yang sangat sedap.nama kedai tu Warung Ade. set up dia memang style hotel memang lawa.. kitaorang makan nasi goreng special dia , nasi padang dengan ikan berlada a whole fish . semua sekali ni bout 60 AUSD.  Memang sedap memang berbaloi . chef dia sendiri owner kedai tu siap keluar bercakap dengan kitaorang . owner dia indonesian.


















#nampak tak asap dia hahahahahahahh!



okay next is at Kings Park. sini memang heaven on earth. kena tengok depan2 lawa gila. dalam gambar nampak kurang best. sumpah sini lawa gila. naik jambatan glass boleh nampak semua view. park dia sumpah besar. penat gila jalan tapi puas tengok ciptaan Allah .

 


pheww dah la .dah dekat 3 jam aku tulis post ni je. bye penat~ hahahahaha




post yang lama baru nak post .*my birthday

Hi . Oh baru perasan yang i never update about my birthday  kat sini . Sorry busy *alasan yang mudah utk orang pemalas macam aku ni.

So . Lets start . 23 January . 4 months ago ....
punya la excited nak balik rumah sambut dengan parents but lastly dapat info yang sangat me-moody kan birthday aku utk tahun kedua aku di MSU .  Perkara sama berulang.  Dulu last year benda sama gak tapi time tu kena tlong senior *palm face blergh!* semua memang suka spoil kan birthday aku . Urgh .

And you know what . Kita orang kena buat musical theatre   for our event subject . Kena bukak booth pulak.... spoil habis duh . Blerghh!!! Tak tahu moody tahap apa. Dah siap semua okay ah . Pastu aku bawak laa extention   wayer aku  Sbb xde siapa nk bawak . Eh pastu diaorg kemas termasuk dalam boutique   and dah lock . Aku dah la moody tetiba benda tu masuk kat situ . Kan dah susah nak charge phone semua. Sebab aku selalu charge sampai tertidur. Aku tetiba sebak . Nangis . Hahahahaha nampak tak sensitive  nya kat situ . Perasaan tu tetiba datang tau dengan stress tak dapat balik nya. Aku jammed gila otak time tu . Tak tahu lagi Macam mana nangis je mampu. Masuk toilet zarith dgn syera ikut. Diaorg pujuk and peluk  *sweet angats.  Pastu dah puas nangis baru keluar toilet smpai nabila tanya u nak i belikan extention   dulu ke tak kat DIY.  Aku cakap xpe la. hahahahahaha farah .. farah... masalah . . .

Malam on 23rd tu aku dengan hakim . Dia macam nothing reaction . Aku moody lah . Dah tak balik , bf buat tak tahu .  Pastu aku merajuk dia kata " i nak balik , nak amik baju tidur rumah Ammar " hmm aku iyekan je la. Hati tengah sedih .  Dalam 12.30 macam tu termengah mengah muka dia . Tengok2 dia belikan cake and teddy bear. Nawhhh!sweet la duh . I cannot la . Dia kata dia ada plan lain tapi sebab aku tak balik johor plan dia cancel . Hahahahaha its okay kims. Apa yg u bagi lebih drpd cukup . Teddy bear panda tu comel gila. Hahahahahaha i really love it.


Pastu on 23rd january tu , kena bukak booth bagai utk event. Sumpah dp xde mood sebenarnya.  Tapi sebab subject wajib kan , ikhlas kan jugak buat.  dalam tengah hari macam tu si nabila ni kerja ajak aku pi belakanh nak ambik gambar . Aku takde ah syak apa2 sebab memang dia suka amik gambar.  Then aku nk pergi depan diaorg kata ade madam june *lecturer event kitaorg*  tetiba.....  pap! Aku kena spray dengan benda colour2  party punya tuh . Macam confetti  tapi ni lain sikit. Siap cake secret recipe  lagi . Aduiii terharu rasa. Ni plan2 si nabila syera gang2 diaorg ah .  Sebab kata nya aku sedih . Alololo really appreciate   do korang the best . I love you guys. Memuah!😘😙.

Okay lah tu je la setakat ni . Bye bye muahh!!

*ni lah gmbar2.yang sempat diambil














cerita yang tak tahu apa nak cerita

Assalamualaikum.
hai korang. haip! ade orang view eh blog ni walau xupdate? siapakah gerangan anda itu? 

btw, nothing much la nak update.memang busy gila sekarang xde masa nak update2 blog ni.

sekarang ni update pun cuti  sem. hewhew. nak habis study dah bulan 5 ni. hm sekejap je masa berlalu kan. keh keh. k bye malas taip . lel.

lamanya!!! nah cerita banyak

assalamualaikum. hai korang.

fuh lama gila kan tak update blog ni. rindu pula tiba2. kalau dulu apa apa mesti update sini kan?

time nangis la. gaduh lah. tergolek lah. happy lah.sekarang  .... blog ni terabai..sian blog ni. hahahahahahahah psyco dengan blog pula.

so , aku dah sem 5 . now aku tinggal 1 sem je lagi. rasa macam kejap je aku study kat MSU. :( next year bulan 5 dah kena tinggal kawan - kawan kat sini.  time tu confirm sedih bak hang .  sebab rapat gila en.

sem ni you olss tahu tak i kena buat apa?

kena buat blog pasal artis yang kita minat. omg. aku lama tak main code2 blog ni mampuihhh laa nk ingat balik . nak edit edit html ni segala. haduii masalah dunia betul . tak sangka pula  kena buat blog.

hm beralih topic lain pulaa,  aku demam
 its been a couple of week aku dah demam.  sumpah la macam tak pandai nak baik pula demam ni, lemas serabut segala ah! harini selsema pula sebab aku peluk baby meow kat bawak kondo
. urghh siapa suruh dia comel sangat kan dah kena peluk .tapi ....... aku pula yang demam :( huwaaaaaa meow meow. kenapa lah kau buat aku demam. aku dah allergic la dengan kucing sekarang ni . dulu takde lah teruk mcm ni sangat.

and you know what.......... semput aku datang balik . haduiii aku tak  invite dia datang , dia datang . masalah sungguh! semput aku sampai kena amik oxygen kat clinic. stress btul aku.

ohh and and and....

hakim jadi lebih sweet and annoying ( sometimes ) * hahahaahahha*

rajin pula dia beli kan aku yang patung2 menari tu. padahal mahal kot. haduii hakim2.
 pastu time aku demam , sanggup tuh pepagi buta hantar my fav ( mcdonalds) hewwww~~
then time gaduh aku tak makan , dia datang depan rumah beli kan mcd. hadui .
how can i not love this type of guy? can u tell me how?

hahahaha k enough farah enough.

rasa nya penat dah jari2 aku ni .  tgh tunggu nabila jemput aku kat mesyu ni. nak pi buat assignment kat burger king. gap lama pula. next class on 4 till 7 pm .  now baru 10.30 am. zzzZZzzz..

patut aku present subject thinking skills. but tak sempat. budak culinary nk present dulu .. haih rmai gila dalam kelas tu . stress aku dah minggu ke berapa nih tak present2 . urgh!

............

argh what ive done. damn! im not supposedly delete that thing. huh! stress aku pepagi nih  :(

but yeah. no need explaination right? its all my fault. my tears all fakes right? my love also fake right?  :) im tired with all of this ;(


Got tagged from kancik @farahinridzal  @nabilakasim
So here 20 facts about me :
1) i really love my family👪👧
2) cat lovers *hard fan of cat hahahaha 😻😻
3) everyday must eat fast food. I extremely love fast food * my family , friends and my bf know that hahahahaha🍕🍟🍗🍤🍔
4) addicted to my phone .idk why😵
5) kuat merajuk😫😫
6) daddys , mommys &bro lil girl👪
7) love to cry 😭
8) love red and black colour 👠💄👗👜
9) i hate white colour cz my skin will look more darker *harharhar😂
10) love my friends because they are my everything .👱👨👩👦
11)  love to laugh 😁
12) im talkative . I talk a lot till my friends get annoyed. 😡
12) i love to drink sirap ais. Haha🍷
13) love to wearing wide shawl *for this time ah😄👍
14) love to spend my parents money coz  i dont have money.💲💸💷💱
15) my dad tak pernah nak bagi i kerja sambilan or what so ever💌
16) addicted to all animal accept reptiles -froggieee🐸
17) lazy and love to lay in my bed💒
18) i love to watch shin chan🙏
19) i love to sing act, but my voice so ew ew ew 😑😑
20) i love original stuff 😏😏😏

*sorry if my grammar is blablablablablablabla. Okay bye


Thnx babe ♡

21/6/14

Hey guys. Okay harini mood aku memang tunggang terbalik gila gila. Biasa lah PMS kan perempuan .  Hahaahaha . Tiba tiba rindu parents aku . Tapi aku lek dulu. Aku kemas bilik dulu. Dekat 4 jam aku kemas bilik.sampai aku lemah . Tak larat gila.aku basuh baju and mandi semua.then lapar pula. Tapi tak larat..

Lepas tu aku whatsapp akim.Aku kata aku tak larat nak turun makan. Pastu aku pula nangis tak stop2 . Hahhahahahahahaahaah. Lepas tu aku kata rindu mama papa. Dia suruh aku call. Aku pun call ah.

Aku call mama then aku nangis sebab tak sambut puasa first dengan mereka . Aku punya nangis teresak-esak. Mama kata "baby jangan la nangis nanti boleh berbuka dengan hakim kan" hahahahahaha k mama buat lawak. Farah nak dengan semua family :(

Lepas tu aku whatsapp akim balik, aku cakap aku nangis lagi.
Blablabla tetiba akim kata "you tunggu  I datang kejap". Haih akim ni degil gila. Dia kat klang pastu nak datang shah alam . Semata mata je. Haih . Aku dah cakap kat dia jangan datang . Aku okey je. Tapi dia suruh aku duduk diam2 kat rumah . Lepas tu dia call aku , dia kata nanti turun tolong angkat barang.  *pelik tetiba nak suruh angkat barang" . Then dia sampai dia call, dia suruh turun . 

Aku pun turun ah .  Tetiba aku tgok blakng ada nasi ayam. Aaaa so sweet.  Lepas tu aku rasa pelik gila seat aku duduk ni terkedepan gila.  Lepas tu aku tgok ada kotak kat blakang . Aku nak alih kan . Akim kata cuba bukak tengok ada apa dalam kotak . Aku bukak aku jerit terus!! Omg! Ada anak kucing!! Omg sumpah rindu gila kat kucing2 ni . Aku terus cium mereka 3 ekor. Hahahahaha . Sweet gila doh hakim ni . Comel je bagi surprise ! ish!

Btw, thanks a lot hakim . You really make  my day ♡ . You cheer me up . I really appreciate it ♡


19/6/14

Hey .

Okay semalam aku lepak kat library msu kat kusyen and ada karpet. Tetiba rasa nk selsema . Balik tu selsema betul betul. Memang tak larat    hingus memang meleleh  ah aku cakap kan. Semalam pulak teringin makan naan cheese.

Petang tu makan nasi ayam. Dua hari lepas entah apa mimpi aku craving nasi ayam tp time tu kedai bawah kondo aku dah tak jual nasi ayam waktu malam . Aku punya lah serabut. Hahahaha.

Aku masuk bilik aku rest and sembang dengan azreen pastu aku terus tertidur.  Aku terjaga dalam pkl 10 pastu sambung tidur balik. Pkl 12 macam tu akim call dia dah tlong belikan naan cheese then dia beli air sirap ais. Wuu pastu dia beli kan tisu. Prihatin sungguh.  Aku punya la macam orang mabuk and serabut.lawak gila hahahahaahahhaa. .

Pastu tgh hari tadi aku ingat dah okey selsema aku , lepas je makan nasi ayam lagi , aku hacummmm! Lagi hahahahahahhaha. Gila.


Peristiwa air hahahaha

So yeah harini buat benda paling bodoh gila dalam hidup. Hahahahaha hakim beli kan air then dah tak habis lepas tu aku buang bawah . Bayang kan lah daripada tingkat 22 .hahahaa bukan satu plastik air tapi dua plastic air. Confident je baling yang first tu. Lepas tu kali kedua aku baling, air tu baru sampai bawah tengok2 uncle guard tu tengok kitaorang kat atas. Hahahahahahahahaha! Lepas tu gelabah semua lari . Gila lawak doh . Sorry uncle guard.  Fawahh janji tak buat lagi .  Nanti fawah habis kan air okey? 😄😄😄😄


Yesterday 14/6/14

So . Sekarang ni boleh lah aku update blog dengan senang. Aku baru tahu ada apps ni kat playstore. So aku download je la kat phone aku kan.  Lebih senang.  Tak payah nk bukak laptop  segala. Harharhar.

So, semalam aku nak pergi keluar kan duit. Hakim dah janji dah . Tp dia kata dia nk makan , ade kenduri. Then aku tunggu punya tunggu dah dekat  sejam lebih tak de pula call or message, dah lah aku tak makan lagi. Aku message dia mcm orang gila , aku call masuk voicemail , then tetibe dia rply. Dia kata ade bacaan yassin tadi kt kenduri .

He should inform supaya aku tak risau. Aku punya la risau.. lepas tu dia kata dia otw . Aku kata tak payah la datang .  Dia kata "takpe I datang" . So dia dah sampai aku masuk kereta , dia suruh alih kaki , tetibe dia kluar kan burger. Aaaa.. he is just so sweet.  Aku rasa nak menjerit je  . Gila. Dia tahu aku suka makan benda2 yang fastfood. Dia siap kata "kalau you makan nasi pun nanti bukannya habis pun" .hahahaha now I know that he know me well in choosing food. I like it. 😆


him :)

Assalamualaikum! hey dear readers. :)
sorry for not keep updating. well hey how are you? im just fine :)  urghh my life extremely busy but ni sem break for 2 weeks. urgh! just two weeks. hahahaa but i dont mind at all. wat lek sudah. 


Hakim ♡

Aku kenal dia masa awal semester 3. Perkenalan kitaorg memang tak dirancang. Sejak hari yang aku nampak dia kat bawah tu aku pun tak menyangka yang akan dapat kenal dengan dia dengan lebih rapat. Dalam 3-4 hari kemudian aku dapat number dia. Aku pun berani kan diri whatsapp dia. Aku masih ingat lagi aku whatsapp dia apa. Aku cakap "hai jiran bawah" lama sikit dia rply. Ni
siapa semua. Sejak haritu kitaorang rapat. Aku biasa lah perangai gila2. Dia kata awal2 tu malas pulak nak layan aku yang gila gila ni. Lepas tu dia terus okey dengan aku. :) hari demi hari makin rapat . Pernah sekali masa awal2 kenal tu , roomate aku sorang ni the one and only roomate yang aku ada, azreen , dia keluar dengan kawan kawan dia. So aku kena buat assignment esoknya kena submit. So aku turun lah sorang2 kat mamak buat kerja sorang2.  time tu dia pun datang. Oh btw
lupa nak bagitahu nama dia muhammad Hakim .dia teman aku kejap kat mamak. Haih . Awal2 dah sweet mana aku tak cair do.  lepas tu satu hal lagi , time tu aku nak balik johor, dia tawar kan diri nak hantar aku kat stesen bas. Aku jenis tak suka susahkan orang. So yeah , aku cakap la "tak payahlah" then dia kata  tak menyusahkan pun . Dia sanggup tempuh jammed pulak petang2 dalam pkl 5 lebih tu.  hmm hakim hakim. Then lagi satu, aku sampai je rumah kat johor terus nangis bila dapat
tahu kucing kesayangan aku si junior tu mati :( , aku terus call hakim. Hahahaha dia tak pandai pujuk rupanya. Kaku. Yela tak biasa dalam bahagian2 perempuan ni. Biasa hidup dengan lelaki je , core je memanjang . Rock tak habis2. Jenis aku pula, cepat nangis n manja pula. Memang dia tak pandai nk kawal lah aku. Lepas beberapa lama tu, tiba lah hari tersebut 24/4/14 . Time ni birthday nabila. Dia pun ikut kitaorang nk buat surprise kat nabila. Lepas balik tu nabila chat
,aku terus call nabila sbb dia kata dia dah couple dengan ashrall. Omg! I just cant believe it. Aku menjerit time tu akim pun ada dengan aku. Hahahaha. Lepas tu malam tu dah masuk 25/4/14  , time tu lah dia cakap kat aku  "can you be my girlfrend?"  aku pun gelak aku cakap "yes" . Alololo  sejak haritu lah  aku dengan dia couple :)  lama macam tu aku semester break for 2 weeks. Cuti kena lah balik johor. Dia hantar kat stesen bus. Dia tunggu dengan aku sampai bus datang. He is just a sweet man
tht time . Hihi.  then aku cakap kat dia blakang seat kereta dia aku ade letak surat. Aku naik bus then dia baca. Time tu aku call dia. Suara dia sedih dah.  so nak di pendekkan cerita, my dad tanya siapa hakim? *sebab haritu aku cakap pergi beli tiket dengan hakim* then aku cakap la kawan. Blablabla.  nak habis cuti tu my dad kata , kalau dia betul serious dengan you, abah nak jumpa dia. Then 2 hari before cuti sem habis hakim jumpa my dad kat kedai makan area hotel kitaorang . Breakfast together semua . Pastu
my dad cakap lah apa benda yang patut dia cakap .take care of my daughter blablabla.


Btw hakim akan selalu kalah bila bet dengan aku . Dah kali ketiga dia bet dengan aku dia kalah so dia kena belanja mcd setiap kali kalah. 


Bagi aku dia ni sumpah sweet gila . Aku suka dia 


 . Hahaha yeah so thats all my story :)


O.M.G !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum .! hai! omg lama gila tak update blog ni. fuhhh!  gempak gila. dekat 2 bulan lebih dah .

huh tak tahu nak cerita yang mana satu sebab too many things that happend in my life sekarang. hahahahhahahahahha. so busy . *  acah acah je busy tu *

ee kbye nnt sambung coz nk buat assignment. lupa pulakkk! kbye~~~

WUHUUU~ MID SEM ?

Assalamualaikum.! hahaha so long not update this blog coz i got another 3 more blog. hhahahaha .. so sorry  tak sempat nak update. i really dont have enough time for keep updating my blog. hahahahaha http://www.smileycodes.info

okay start 2nd January MSU dah start mid sem. yeah?! lepas new year :) http://www.smileycodes.info
gagagaggaagagaga seronok rasanya. http://www.smileycodes.info sambut new year kat kondo aku je.
 very nice what..! firework semua tempat kitaorang boleh tengok. hahhahaha.. 
awesome okay awesome. duduk tingkat 22 memang nampak segala-gala nya. 
sumpah awesome doh! 
hahaha k cukup tu cukup.

so my mid sem  .......... hurm..... rasa macam teruk je? 
sebab tak faham langsung corporate communication,, erghhh stress aku. sehabuk pun tak faham. http://www.smileycodes.info
ayammmmm betul. hahahahaha masa exam hafal je lah jawapan. 
padahal x faham kebenda tah corporate communication. rasa nak nangis je. http://www.smileycodes.info
ahahahahha ..

time pagi paper advertising lagi best. 
nak lintas jalan ni , nampak lecturer (fakulti apa aku tatau), kena langgar. 
aku nampak berdarah darah dah dia.. nasib baik hidup. dia tengah duduk.
 time tu polis dah datang . http://www.smileycodes.info aku seram je tengok darah tu.
erghh! the best part  you know what? aku masuk exam , 
aku blank. taktahu apa benda dah. otak jammed. jammed memang jammed habis lah. http://www.smileycodes.info
tak tertulis jawapan aku . hahahahhaa blur gila. rasa nak nangis.  http://www.smileycodes.info
berserah je lah ..nak buat macam mana kan. 

then our paper habis on 8 january. so that ingat kan there is no class,
 eh! tetiba ada class .. nice. aku dah beli ticket bas nak balik. then last2 dapat tahu , madam entertainment buat quiz, 
yeah. lepas exam mid sem terus ada quiz (y) nice.. 
and aku tak boleh amik dah quiz tu..eghh stress lah begini.. 
hope lah madam bagi repeat quiz dia.. hmm.. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz